top of page

Healthy House: B&B "Happy Day's"

 

Healthy House biedt de unieke mogelijkheid om in een rustige en bijzondere omgeving midden in de randstad, gezond, met veel plezier en al dan niet met professionele begeleiding één of enkele dagen te genieten. Healthy House bied je de mogelijkheid om te genieten van de rust in onze bijzondere bed and breakfast en hierbij tevens gebruik te maken van verschillende aantrekkelijke programma-dagdelen. Dat kan alleen, met je partner of met een groep van maximaal 4 personen.

 

Door ergens anders te verblijven, kun je op een afstand naar je eigen leven kijken. Dat verrijkt niet alleen, het leidt ook tot andere inzichten.

Geniet, ontspan en/of onderzoek hoe je ervoor staat. Ben je tevreden met het leven dat je leidt of zou je dingen willen verbeteren? Ontwikkel in dat laatste geval onder professionele begeleiding een realistisch plan waarmee je wensen realiteit worden.

Een Healthy House-dag kan bijvoorbeeld bestaan uit relaxen, sporten, gezonde voedingsadviezen en gezond winkelen. Ook bestaat de mogelijkheid om te werken aan je persoonlijke weerbaarheid, inspiratie en motivatie voor een gezonde levensstijl. Ontdek uiteenlopende lichaamsbewegingen (van dans tot sport), yoga, meditatie of ontspanningsmassage. Maar vooral: genieten van “Happy Day’s” met lekker en gezond eten en drinken onder het motto “niets hoeft, alles kan”.

 

Healthy House biedt voor verschillende gelegenheden ook diverse verwen-arrangementen aan op een locatie naar keuze. Deze worden al naar gelang je persoonlijke behoeften samengesteld.

 

Healty House kan op onze bijzondere en historische locatie naast zes afgetopte molens in Moerkapelle, maar ook bij je thuis of op een andere locatie plaatsvinden. 

Voor meer informatie belt u met Ora op 06-10201841.

Healthy House “Happy day’s” biedt u tal van mogelijkheden om uw verblijf onvergetelijk te maken. Of u nu wilt ontspannen, bewegen of iets nieuws wilt ondernemen: bekijk onze opties, geniet en maak van iedere dag een Happy Day!

Uitgangspunt voor de activiteiten is een uur maar maatwerk blijft altijd mogelijk.

 

Prijzen activiteiten te Moerkapelle:

Fysiek en mentaal Personal trainer:

1 uur € 40,-

Een kijkje in ons activiteiten-menu:

 

Bekijk onze “arrangementen”

 

bottom of page