top of page

voeding

 

Je lichaam is als je huis. Als je het goed verzorgd, voel je je fit, energiek, ontspannen en ben je thuis. Maar dat valt niet altijd mee. Soms heb je er geen tijd voor, neem je wat makkelijks, heb je geen zin om te bewegen of heb je geen zin om stil te staan bij een gezonde levenswijze.
Maar toch heb je het besef dat een gezonde levenswijze de invloed op je gezondheid, je energie en de kwaliteit van je leven verhoogt.
Voor een goede levenswijze zijn gezonde voeding, gezond koken, beweging, enige zelfkennis en het begrijpen van de reacties van je lichaam, belangrijke ingredienten. Maar niet iedereen heeft voldoende gezonde kennis en ervaring om het lichaam te geven wat het nodig heeft.
OrVitality biedt verschillende mogelijkheden om je gezonde levenswijze op peil te houden, te verbeteren of te ontwikkelen. De mogelijkheden bestaan uit voeding, beweging, bewustwording, begeleiding, sociale activiteiten en het opbouwen van je motivatie en doorzettingsvermogen. Net wat je nodig hebt of waar je interesse ligt.
OrVitality helpt je stap voor stap de veranderingen die je nastreeft te realiseren en de kwaliteit van je leven te verbeteren.

voedingsadvies

gezond koken

gezond bestellen

Een gezonde voeding krijgt meer en meer aandacht. Het dringt door dat gezonde voeding van grote invloed is op onze geestelijke- en lichamelijke gezondheid en op ons persoonlijk welbevinden.

 

Een gezonde voeding begint meestal met de vraag: eet ik gezond genoeg? Vervolgens met de vraag: zou ik iets in mijn eetpatroon willen veranderen en zo ja, wat? Dat is zeer persoonlijk.

 

OrVitality biedt verschillende mogelijkheden. Deze bestaan uit het gericht geven van één of meer voedingsadviezen tot het nagaan van wat je eet en wat je in je eetpatroon zou willen veranderen. Dit natuurlijk afhankelijk van je behoeften en mogelijkheden.    

 

Naast het overbrengen van mijn ruime kennis en ervaring met gezonde voeding, bestaat mijn kracht uit het bieden van uitdagingen.

In het gevarieerde programma "Gezond leren koken", leer je gezonde hapjes en maaltijden op een voor jou haalbare manier te bereiden. Dat kan simpel en eenvoudig of uitgebreid, al naar gelang je behoefte.

 

Koken kan leuk, lekker en gezond zijn. De lessen richten zich op het combineren van de juiste voedingsstoffen en producten en het aanpassen van je voeding aan jouw lichaam.

 

Ieder lichaam reageert niet hetzelfde op wat het krijgt aangeboden. Tijdens de kooklessen vertrekken we vanuit je eigen keuken. Er wordt een aantal basisprincipes van gezonde voeding uitgelegd en je krijgt tips en recepten, waarmee je vervolgens in de lessen praktisch aan de slag gaat.

 

Je zult snel de effecten van gezond koken ervaren. Je keuken wordt je beste vriend!

Ik ben gek op zoete hapjes, reepjes, koekjes, cakejes en veel ander zoet lekkers.

 

Ik was bang dat ik deze moest laten staan als ik gezond wilde eten. Niets blijkt minder waar te zijn. Onnatuurlijke suikers en -producten zijn geen noodzaak voor lekker.

 

Bovendien zijn ze makkelijk vervangbaar door gezond en natuurlijk, zonder verlies van smaak. De producten die je kunt bestellen, zijn door mijzelf ontwikkeld en klaargemaakt. Ze zijn zeer voedzaam en geven veel energie.

 

Klik hier om de producten die je kunt bestellen te zien.

bottom of page